ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΩΡΑΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ"

ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Τ/Φ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6972907050, 6974876511.

Κλασικός χορός-Μπαλέτο

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ, 2012 - "Η ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ"

Το Σάββατο 02/06/2012, στα πλαίσια των παιδικών παραστάσεων του 2012, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων "Τερψιχόρη" παρουσίασε, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, παράσταση κλασικού χορού απο τα μικρά παιδιά του συλλόγου με τίτλο "η Τοσοδούλα", υπό την καθοδήγηση της δασκάλας κλασικού χορού κας Έλενας Χριστοδούλου.
Δείτε τις φωτογραφίες απο την εκδήλωση, εδώ(1),  και   εδώ(2)
 

Για να δείτε τα  video's των εκδηλώσεων πατείστε "περισσότερα"

Περισσότερα...

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ, 2011 "Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΝΑΝΟΙ"

Την Τετάρτη 06/07/2011, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011, η "Τερψιχόρη" παρουσίασε παράσταση κλασικού χορού απο τα μικρά παιδιά του συλλόγου με τίτλο "η Χιονάτη και οι επτά νάνοι", υπό την καθοδήγηση της δασκάλας κλασικού χορού-μπαλέτου κας Έλενας Χριστοδούλου.
 

Για να δείτε τα  video's των εκδηλώσεων πατείστε "περισσότερα"

Περισσότερα...

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ,2010 - "ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ"

2010_mpaleto_3Την Κυριακή 04/07/2010, στη Ράχη του Λεχαίου, στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Άσσου-Λεχαίου ν. Κορινθίας, η Τερψιχόρη παρουσίασε παράσταση κλασικού χορού απο τα μικρά παιδιά του συλλόγου, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας κλασικού χορού-μπαλέτου κας Έλενας Χριστοδούλου.

Δείτε τις φωτογραφίες απο την εκδήλωση, εδώ,

ή πατείστε στη φωτογραφία.

2010_mpaleto_1


Για να δείτε τα  video's της παράστασης, πατείστε "περισσότερα"

Περισσότερα...

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ,2009 - "ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ"

alt

 Στις 21/12/2009, στο φιλόξενο - και κατάμεστο απο θεατές -   Θέατρο Περιγιαλίου, δόθηκε η πρώτη παράσταση απο το τμήμα  κλασικού χορού της Τερψιχόρης, βασισμένη στο έργο της  συγγραφέως Μαίρης Ντινοπούλου ¨ελάτε στο δικό μας  παραμύθι...". Στην παράσταση συμμετείχε το τμήμα παίδων και  εφήβων του συλλόγου, καθώς και τέσσερα παιδιά απο το  ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ, του παραρτήματος της Αρχαίας  Κορίνθου,  τα οποία κέρδισαν τη συμπάθεια και το  χειροκρότημα των θεατών.
Στο τέλος της παράστασης απονεμήθηκε στην εκπρόσωπο του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ τιμητική πλακέτα, για την προσφορά του συλλόγου στα παιδιά. Επίσης σχολιάστηκε απο όλους τους παρευρισκόμενους η αισθητική αρτιότητα της παρουσίασης των τμημάτων του συλλόγου, υπο την καθοδήγηση της δασκάλας κλασικού χορού κας Έλενας Χριστοδούλου, η οποία απέσπασε τα πιο ευμενή σχόλια των θεατών. Η εκδήλωση τελείωσε με μπουφέ στο φουαγιέ του θεάτρου.

Δείτε τις φωτογραφίες απο την εκδήλωση, εδώ.

Για να δείτε τα  video's των εκδηλώσεων πατείστε "περισσότερα"

Περισσότερα...

 
Χ.Κ. Ζήρειας (Σαλέ)
ΧΚ ΖΗΡΕΙΑΣ